Nytt favorittplagg – Nike “Cover Up”

Denne genseren er helt suveren. I dag var det kanskje 10-12 grader og lett regn på rangen og den var helt strålende :)  Tåler litt regn, har god passform, puster bra, varmer ganske bra og ikke minst har den gode “strikk” rundt håndleddene slik at den ikke forstyrrer i svingen. Herlig golfplagg altså. Det fulle navnet er Dri-FIT 1/2 zip Cover Up. Har den i grønn men de andre fargene er også kule :)

 

 

5 thoughts on “Nytt favorittplagg – Nike “Cover Up”

    1. Jeg må helt ærlig innrømme at det vet jeg ikke. Har sendt mail til Nike Norge nå med spørsmål. Jeg kjøpte min fra ebay UK, endte sikkert opp med å betale mer enn den hadde kostet her hjemme når frakt og mva var lagt til. Marius hos Nike svarer vanligvis raskt på spørsmål. Jeg kommenterer her når jeg vet mer.

    2. Prisen i Norge er 700,-. Har ikke oversikt over hvem som har den. Sjekk evt ebay UK eller nettbutikker.

Golfere skal mene noe om alt! Skriv noen ord.