Daily Archives: 16 July, 2012

Ferie – fremdeles

Lang ferie på familien i år. Grunnen til det er at jeg jobber en god del her i Portugal. Var nylig på besøk i en luksusvilla som tilbyr en annerledes type opphold. Kommer mer om det i neste nummer av Norsk Golf.

Dette er faktisk post #600 på den nye bloggversjonen. Lite jubileum altså men ingen feiring. Vel, kanskje jeg feirer med litt golf senere i dag eller i morgen.

Når det gjelder oppdateringene så ble det langt mellom dem i sommervarmen. Håper alle forstår det. Treningsvideoer skal jeg poste fremdeles men mobilnettet jeg bruker er tregt så klippene på youtube laster veldig sent. Tar så lang tid å se videoen at jeg ikke gidder, derfor får jeg ikke sjekket om det er verd å poste.

Mizunonyhetene er veldig interessante. De kommer med nye bilder hele denne uken fordi de nye køllene lanserer i forbindelse med The Open.

Nå er det bassengtid igjen og så grilling. Knallhardt liv her i Portugal! Ikke rart vi prøver å flytte ned her.

Mizuno H4

H4 ser ut til å nesten ha et “SGI-preg” på lange jern, ganske store og lettspilte. De ser svært spennende ut, legg merke til 2i, 3i og 4i på dette bildet. Flere av Mizunos spillere har tatt dem i bruk allerede og gjort akkurat som Nikes spillere har gjort med VRS Forged. 2-4 jern i en mer tilgivende kølle er veldig populært nå.