Monthly Archives: July 2012

Adams V4

Adams V3 var fine køller. Problemet var at 8-PW var svært gode og hybridene veldig bra – men jernhybridene ikke traff publikum i det hele tatt. V4 skal være mulig å komponere selv, altså man setter sammen med de køllene man vil ha. Vil man ha jern hele veien så skal det være mulig. I hvert fall slik jeg har forstått det. Dette lover veldig bra, det kan ta knekken på svakheten i V-settet. Legg også merke til de veldig kule headcoverne til hybridene.

3D “svingdings”

Sikkert mange som husker at jeg tidligere har skrevet om Swingbyte. Det er på tide å trekke dette fram litt igjen. Er tross alt ganske lenge siden vi så den for første gang. Den er enda ikke til salgs i andre land enn USA og Canada, men den kan kjøpes på ebay. Litt stiv pris, over $200 inkl. frakt men + mva. Tilbakemeldingene på Golfwrx er greie. Teknisk fungerer den bra, tallene ser ut til å være riktige. Problemet er festet på skaftet. Mange har problemer med at den løsner og at gummibåndet ryker. Dette er nok til at jeg venter litt, tror 2.generasjon blir mitt valg.

Det finnes også alternativ. Her er linker til GolfSense, Swing Smart og Pocket Pro. GolfSense er lovende selv om den er ganske enkel. Måler ikke impact eller annet fancy, kun svingplanet og hastighet. Stor fordel at den festes på hansken. Grei pris og de sender til Norge.

Med alle disse dingsene på gang kan det bli spennende å trene i vinter!